Σελίδες

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012


Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.)

Η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) αποτελεί ανεξάρτητο τμήμα ιατρικής και νοσηλευτικής δραστηριότητας, όπου ασκείται η Εντατική Θεραπεία. Η Ιατρική Εντατικής Θεραπείας υποστηρίζει τις ζωτικές λειτουργίες του ασθενούς ανεξάρτητα από την πρωτοπαθή νόσο με στόχο την αποκατάσταση της πρωτοπαθούς διαταραχής και την βελτίωση των ζωτικών λειτουργιών.

Η ΜΕΘ του νοσοκομείου Ξάνθης λειτούργησε αρχικά με δύο ενεργείς κλίνες ΜΕΘ. Πλέον λειτουργεί με πέντε, με στόχο την σταδιακή ανάπτυξη σε συνολική δύναμη επτά κλινών.
Προσφέρει τις υπηρεσίες της για την κάλυψη των αναγκών του νοσοκομείου αλλά και του ευρύτερου υγειονομικού σχηματισμού. Η αρχική περίοδος λειτουργίας της χαρακτηρίστηκε ως περίοδος οργάνωσης, προμήθειας υλικοτεχνικού προσωπικού και στελέχωσης με εκπαιδευμένο προσωπικό. Πλέον λειτουργεί ώστε να αποδίδει με ασφάλεια το μέγιστο του σταθμισμένου ποιοτικά κλινικού, εκπαιδευτικού και επιστημονικού έργου.
Οι δυνατότητες παρεμβάσεων περιλαμβάνουν τον έλεγχο και την υποστήριξη όλων των ζωτικών λειτουργιών με επεμβατικούς και με μη επεμβατικούς τρόπους, όπως μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, αιμοδυναμική υποστήριξη με ινότροπα και αγγειοδραστικά και τεχνικές εξωνεφρικής κάθαρσης. 

 http://www.hosp-xanthi.gr/domi/meth.htm

1 σχόλιο:

  1. ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ!

    Η υπηρεσία Touili είναι ένας από τους νεότερους παρόχους υπηρεσιών για τις προσλήψεις στον τομέα της υγείας στη Γερμανία. Από το 2012 η έμπειρη ομάδα μας δραστηριοποιείται και μεσολαβεί με επιτυχία για την Πρόσληψη Νοσηλευτών και Νοσηλευτριών σε νοσοκομεία σε ολόκληρη τη Γερμανία
    Για την περιοχή της Στουτγάρδης, ψάχνουμε αρκετούς νοσηλευτές και νοσηλεύτριες με ειδίκευση(μετεκπαίδευση) ή εμπειρία σε μονάδα εντατικής θεραπείας για άμεση ή μεταγενέστερη πρόσληψη
    Προσφέρουμε:
     Δωρεάν Διαμεσολάβηση παροχής υπηρεσιών για την πρόσληψη σας
     Δωρεάν μαθήματα γερμανικής γλώσσας στη Γερμανία και στην Ελλάδα
     Αναλαμβάνουμε το κόστος των μεταφράσεων για τα έγγραφα και τα δικαιολογητικά σας
     Αναλαμβάνουμε όλα τα έξοδα για την αναγνώριση ασκήσεως επαγγέλματος σας στη Γερμανία
     Δωρεάν διαμονή για τους πρώτους 2-3 μήνες
     Ικανοποιητική αμοιβή, μέχρι την ολοκλήρωση των μαθημάτων της γερμανικής γλώσσας και κατά τη διαδικασία αναγνώρισης € 2.000,00 στη συνέχεια, μετά την ολοκλήρωση τους € 2.500,00 μικτά
    Ζητάμε από εσας:
     Πτυχίο σπουδών ως νοσηλευτή/νοσηλεύτριας
     Τουλάχιστον 3-5 χρόνια εμπειρία στον ιατρικό τομέα – Μονάδα Εντατικής Θεραπείας
     Προθυμία για διαμονή και εργασία στη Γερμανία τουλάχιστον για 2 χρόνια
     Αξιοπιστία, ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και ευχάριστη διάθεση στην συναναστροφή με τους ανθρώπους κατά τη διάρκεια της εργασίας.
     Συμβατική δέσμευση τουλάχιστον για 2 έτη
    Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε, θα είναι ιδιαίτερη χαρά μας να παρευρεθείτε στην εκδήλωση ενδιαφέροντος που θα λάβει χώρα την 17/09/2014 στις 18.00 η ώρα στο Ξενοδοχείο Minerva Hotel Εγνατία 44 &Συγγρού, 54623, Θεσσαλονίκη και να κάνετε αίτηση για τις θέσεις εργασίας.
    Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό μας Συνεργάτη K. Αντώνιο Μπαλογιάννη μέσω τηλεφώνου: 6946355480 και E-mail: a_balogiannis@yahoo.gr ή
    Tηλ.: 0049 152/ 33975724 E-Mail: info@dienstleistung-gesundheitswesen.de
    Internet:www.dienstleistung-gesundheitswesen.de

    ΑπάντησηΔιαγραφή